Voorstellingen
   
  Dans met me!    
 

Intro
Onder leiding van een dansdocent van Danstheater VOS ontmoeten kinderen (2-12 jaar) en senioren elkaar en maken kennis met moderne dans. In vijf workshops gaan zij aan de slag met thema's als ontmoetingen, eenzaamheid, vriendschap, kinderspelletjes, liedjes van toen en nu, de (on)gemakken van het oud zijn en het ophalen van herinneringen.
Deze onderwerpen sluiten aan bij 3 korte choreografieën van Danstheater VOS. Samen met VOS presenteren de workshopdeelnemers (zowel de jongeren als de ouderen) op de laatste bijeenkomst hun werk en delen op deze presentatiemiddag hun ervaringen met elkaar en met de dansers van VOS.
 
‘Dans met me!’ wordt 8 keer aangeboden aan woonzorgcentra, basisscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang verspreid over het land.
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van Fonds Sluyterman van Loo, Stichting Papefonds, Stadsdeel Amsterdam-Noord en het VSBfonds.
 
Wilt u meer informatie over dit project en kijken of het geschikt zou zijn voor uw woonzorgcentrum , school of organisatie?
Neem dan contact op met onze zakelijk coördinator Daniëlle Noordermeer: danielle@danstheatervos.nl of 0612549023

Opa, Oma! Dans je met mij?

Dans met me!

Koppige Metamorfose

Reprise 2011

Stroop met gort

De dingen die voorbij gaan

Verschillen Ogen Simpel

 

 

 
  Info E-flyer Speellijst Foto's Video Reacties