Over VOS
   
  Visie van Danstheater VOS:    
 

Danstheater VOS - verschillen.ogen.simpel -
Moderne theaterdans voor jong en oud.

VOS maakt danstheatervoorstellingen voor specifieke doelgroepen als gehandicapten, kinderen van het speciaal onderwijs en senioren.

Danstheater VOS wil moderne dans toegankelijk maken voor alle leeftijden en specifieke doelgroepen. Daartoe gebruikt zij dans, spel, multimedia en muziek en wil zij thema's aansnijden die te maken hebben met de wereld om u en ons heen. VOS komt het liefst naar u toe en hoort graag wat u ziet in de voorstelling, want dat is voor iedereen anders.

Verschillen.Ogen.Simpel (VOS).

De afgelopen acht jaar heeft VOS vier producties gemaakt speciaal voor senioren, die we op locatie in woon-zorgcentra, verpleeghuizen, buurt- en wijkcentra opvoeren. Deze voorstellingen zijn ook uitermate geschikt voor kinderen.
Momenteel werkt VOS aan twee nieuwe producties, waarbij we kinderen en ouderen met elkaar laten dansen. In 'Opa, Oma! Dans je met mij?!' maken kinderen samen met hun opa/oma een dansvoorstelling. In 'Dans met me!' wisselen kinderen en senioren ervaringen uit, en kijken ze samen naar een voorstelling van VOS. 

Heeft u interesse om ons te boeken voor uw huis, school of theater? Kijk dan bij contact voor alle informatie of gebruik de 'Direct Boeken' knop.

Visie

Dansers/makers

Bestuur

Raad van Advies

Medewerkers

ANBI