Over VOS
   
  Medewerkers    
  Willeke Colenbrander    
 
Productie Coördinator.

Productionele zaken van A tot Z, gecombineerd met PR gerelateerde werkzaamheden en de verkoop van de verschillende projecten van VOS zijn haar taken. Willeke heeft gewerkt voor verschillende culturele organisaties en zette zelf ook diverse projecten op, waarbij diversiteit vooraan staat.
Willeke wil mensen over culturele en generationele grenzen heen verbinden en geniet van projecten met een twist, waardoor mensen aan het denken worden gezet en ervaren dat het leven diverser is dan vaak wordt gedacht.
 

Visie

Dansers/makers

Bestuur

Raad van Advies

Medewerkers

ANBI

 
  Tim Ivar van der Maas - Fokkens (1977)    
 

Vormgever/Webdesign

Voor VOS ontwikkelt Tim al het PR materiaal en het ontwerp van deze website. 

Tim: "Mijn werk is merendeels toegepast, in opdracht dus. Soms werk ik het cocnept uit van een Art Director, echter het merendeel van mijn werk is conceptueel door mij, i.s.m. de klant, bedacht. Dat is ook mijn echte kracht; het meedenken en formuleren van de opdracht."

www.timivar.nl

   
  Céline van Buren (1977)    
  Dramaturgie.

Celine: "Ik vind theater een geweldig en potent medium. Al is er ook ruis, ik zie een werkveld vol gedreven en hard werkende mensen, die iets belangrijks te delen hebben met de wereld. Theatermakers doen elke keer weer een dappere poging om de wereld om ons heen grijpbaar te maken, om het onzegbare vorm te geven. Een poging om wat ons bezig houdt een plaats te geven waar er naar gekeken en geluisterd kan worden. Windstil of juist stormachtig, maar altijd met een focus die je in het dagelijks leven vaak verliest of nooit hebt. Mijns inziens is kunst vitaal voor een samenleving, en ik zie het als mijn taak om het de vorm en ruimte te (helpen) geven die het nodig heeft."
 
   
  Maartje Weevers    
  kostuums 

voor werk/meer info zie: www.alternatiefkostuum.nl
   
  Marc Baronner    
 
muziek 

voor werk/meer info zie: baronner.com
   
  Robin Hooijboer    
 
requisieten

voor werk/meer info zie: www.smidsenhooijboer.nl
   
  Michiel Klein Nulent    
 
Kunst in Zaken. Zakelijk advies.

voor werk/meer info zie: www.kunst-in-zaken.nl
   
  Archief