Actueel 2012
 
 

Koppige Metamorfose
 De financiering voor onze nieuwe voorstelling 'Koppige Metamorfose' is bijna rond!

Van april 2013 t/m oktober 2013 zal Danstheater VOS met deze voorstelling gaan touren langs Verzorging en verpleeghuizen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel

.

Op dit moment hebben Fonds Sluyterman van Loo, SNS Reaal Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en het VSBfonds onze aanvragen toegekend!!

Daar zijn we echt heel erg blij mee, vooral in deze onzekere tijden voor de kunst!

Toch moet er ook nog veel gaan gebeuren, we zijn nog in afwachting van een aantal aanvragen maar ook gaan we druk aan de slag met donaties en werving.


Houdt de website en de facebookpagina van Danstheater VOS in de gaten voor de laatste updates.

 

Symposium Dans en Senioren: “Mag ik deze dans van u?” Het Friese vervolg... te Leeuwarden, 21 september a.s. 

Helaas heeft het gehele symposium niet plaats kunnen vinden wegens te weinig aanmeldingen.


Om professionals te stimuleren de 60-plusser anno 2012 in beweging te brengen, organiseert Keunstwurk in samenwerking met Sport Fryslân het symposium: “Mag ik deze dans van u?” Het Friese vervolg…….

Danstheater VOS is gevraagd als ervaringsdeskundige uit de beroepspraktijk om ervaringen en successen te delen met de bezoekers van het symposium “Mag ik deze dans van u?”.

Datum:           vrijdag 21 september
Tijd:                13.00-17.00 uur
Plaats:            Huis van Amateurkunst, Leeuwarden.

Wil je meer informatie over het symposium dan kun je contact opnemen met Hannelore Duynstee:  h.duynstee@keunstwurk.nlDanstheater VOS treedt 26 augustus en 5 september op met 'De dingen die voorbij gaan'.

26 augustus treedt Danstheater VOS op met de voorstelling 'De dingen die voorbij gaan', bij Stichting Huize 't Oosten te Bilthoven.

5 september treedt Danstheater VOS om 15.00 op met de voorstelling 'De dingen die voorbij gaan', in Ontmoetingscentrum De Lepelaar te Leiden.Danstheater VOS heeft een nieuwe zakelijke leider!

Op 22 februari 2012 is Janine Slijkhuis begonnen als de nieuwe zakelijk leider van Danstheater VOS. We zijn erg blij dat ze ons komt versterken en hopen op een mooie, lange en vooral vruchtvolle samenwerking. Voor meer info zie: Over VOS > medewerkers.

Wij danken Remco Wagemakers, die tot november 2011 ons zakelijk leider was, voor de samenwerking de afgelopen 2 jaar en wensen hem veel succes in de toekomst met zijn eigen bedrijf.Voorstellingen

18 februari treedt Danstheater VOS om 14.00 op met de voorstelling 'Stroop met gort', bij De Zonnebloem te Weesp. Dit wegens het 25-jarig bestaan van De Zonnebloem. 

14 maart treedt Danstheater VOS om 19.00 op met de voorstelling 'Stroop met gort', in Psychogeriatrisch centrum Mariënhaven te Warmond.

 Danstheater VOS heeft nieuwe bestuursleden!

Op 18 januari 2012 zijn Hetti Willemse als penningmeester en Nienke Meeter als secretaris aangetreden tot het bestuur van Danstheater VOS. Voor meer info zie: Over VOS > Bestuur.

Wij danken Lee-Anne Oswalt-van Pelt en Charlot Wissing voor al hun inzet en advies de afgelopen 3,5 jaar en wensen hen veel succes met hun andere werkzaamheden.

 


Een goede start van 2012

De nieuwjaarsgroet van Danstheater VOS. Verstuurd naar alle huizen waar we het afgelopen jaar het genoegen hebben gehad te mogen/kunnen dansen.
Voor ieder die hem niet heeft ontvangen, deze groet is ook voor u bedoeld! 


 

 
  Archief 2011 Archief 2010